« vorige  |  maart 2020  |  volgende »

Woensdag 4 maart 2020 Inloopochtend
Locatie: Ontmoetingskerk
Tijdstip: 10:00 uur  - 11:30 uur

Twee keer per maand wordt op woensdagmorgen in de Ontmoetingskerk een inloopochtend gehouden. Het maakt niet uit of je oud of jong bent, of je een korte of lange tijd in Krimpen aan de Lek woont, of je wel of niet lid bent van de kerk. Iedereen is welkom. De inloopochtend betekent een kopje koffie, wat lekkers, een praatje, je verhaal kwijt kunnen, gezelligheid en misschien een spelletje. Samen het leven delen. Loop vooral een keer binnen!
De Ontmoetingskerk is voor de inloopochtend open van 10.00 – 11.30 uur.

Donderdag 5 maart 2020 Leven met verlies

Woensdag 18 maart 2020 Inloopochtend
Locatie: Ontmoetingskerk
Tijdstip: 10:00 uur  - 11:30 uur

De Ontmoetingskerk is voor de inloopochtend open van 10.00 – 11.30 uur.

Woensdag 18 maart 2020 GEANNULEERD Thema-avond over eenzaamheid met ds. Annemarie Roding-Schilt
Locatie: Otmoetingskerk
Tijdstip: 20:00 uur

DEZE BIJEENKOMST IS GEANNULEERD
Annemarie Roding is geestelijk verzorger in de ouderenzorg en schreef een boekje over eenzaamheid. Hoe ga je om met je gevoelens van eenzaamheid? Wat kun je doen als anderen je er over vertellen? Wat kun je doen als kerk? Iedereen is welkom en breng andere geïnteresseerden mee!

Donderdag 19 maart 2020 GEANNULEERD Leven met verlies

Deze bijeenkomst is in verband met het Coronavirus geannuleerd.