« vorige  |  maart 2020  |  volgende »

Woensdag 4 maart 2020 Inloopochtend
Tijdstip: 10:00 uur  - 11:30 uur

Twee keer per maand wordt op woensdagmorgen in de Ontmoetingskerk een inloopochtend gehouden. Het maakt niet uit of je oud of jong bent, of je een korte of lange tijd in Krimpen aan de Lek woont, of je wel of niet lid bent van de kerk. Iedereen is welkom. De inloopochtend betekent een kopje koffie, wat lekkers, een praatje, je verhaal kwijt kunnen, gezelligheid en misschien een spelletje. Samen het leven delen. Loop vooral een keer binnen!

Donderdag 5 maart 2020 Leven met verlies

Woensdag 18 maart 2020 Inloopochtend

Donderdag 19 maart 2020 Leven met verlies

Donderdag 26 maart 2020 Pastoraal inloopspreekuur
Tijdstip: 9:30 uur  - 12:00 uur

Op deze donderdagmorgen ben ik van 9.30-12.00 uur in de kerkenraadskamer aanwezig. Loop gerust binnen voor een gesprek(je) onder het genot van een kop koffie of thee.
ds. Luci Schermers

Woensdag 1 april 2020 Inloopochtend