Videoboodschap 5 april van Luci Schermers Videoboodschap 5 april van Luci Schermers
Tijdens de coronacrisis zijn er geen kerkdiensten in de Ontmoetingskerk.

In plaats daarvan neemt ds. Luci Schermers, naast de online kerkdienst wekelijks ook een videoboodschap op.
Deze meest recente videoboodschap kunt u  hier terugkijken.
 
Gemeentebrief 3 april 2020 Gemeentebrief 3 april 2020
Beste gemeenteleden,
dit is al de derde gemeentebrief die we u toesturen. Afgelopen dinsdagavond hoorden we premier Mark Rutte dat de maatregelen die er zijn om het coronavirus te bestrijden nog zeker vier weken van kracht blijven. Vooral voor de ouderen onder ons een hele opgave. Thuis blijven, weinig contact met anderen hebben, het valt ons allemaal zwaar. Maar ook met een gezin thuis valt dat niet mee. Via deze wekelijkse gemeentebrief blijven we in contact met elkaar.
 
lees meer »
 
Corona raakt ons allemaal: blijf om elkaar geven

Corona raakt ons allemaal: blijf om elkaar geven
Corona trekt momenteel diepe sporen in Nederland.  Het sociale leven valt stil, en het wordt moeilijker om hulp te ontvangen voor de ouderen of hulpbehoevenden onder ons. 
Juist in deze tijd is het  daarom essentieel dat we er voor elkaar zijn. Door het bieden van  praktische hulp of   een luisterend oor.
Zo kunnen wij elkaar helpen om bijvoorbeeld boodschappen te doen, medicijnen te halen, honden uit te laten, of door simpelweg te bellen met (oudere) gemeenteleden.  
Daarom heeft de Ontmoetingskerk zich de afgelopen week aangesloten bij het landelijke platform #nietalleen. Op dit platform worden mensen die hulp kunnen bieden en mensen die hulp nodig hebben bij elkaar gebracht. 
Op deze wijze willen wij als Ontmoetingskerk  ondanks  het corona virus klaar voor elkaar blijven staan. De eerste aanmeldingen zijn er dit weekend al geweest. En hoe mooi is het dat er ook al een koppeling met een hulpvraag heeft kunnen plaatsvinden binnen onze gemeente. Dus schroom niet om hulp aan te bieden maar zeker niet om juist hulp te vragen.
U kunt natuurlijk ook altijd  rechtstreeks contact met de diaconie zoeken via
Dit kan ook  telefonisch   op   06-19691157 (Patrick Heijnis)  of 06-38113212 (Marian de Paauw)

De diaconie, 22 maart
 
 
WELKOM

WELKOM

Welkom bij de Ontmoetingskerk in Krimpen aan de Lek.

lees meer »